دموی آشپزی قالب استادیار

سبد خرید 0
شروع ثبت نام دوره تابستانی آموزشگاه سان کد
فرصت تکرار نشدنی ثبت نام در دوره های حضوری با 20% تخفیف!
ساعت
دقیقه
ثانیه

سلام، من

سرآشپز مدرس شایان بردیا

هستم!

بهترین آموزش های آشپزی برای شما...

سرآشپزهای باتجربه ما، با سالها تجربه در صنعت آشپزی، در خدمت شما هستند مربیان شما از دانش فراوان آنها، تکنیک های تصفیه شده بهره مند شوید.
10
دوره آموزشی
588
هنرجوی آشپزی
آموزش های آشپزی
دسته بندی آموزش های حضوری و غیرحضوری آشپزی استادیار

دسر

  • 3 دوره

سالاد

  • 2 دوره

فست فود

  • 4 دوره

کیک

  • 4 دوره

نوشیدنی

  • 3 دوره
نکات آشپزی
ترفندهای آموزشی رایگان برای بهبود مهارت آشپزی شما
3 ماه آموزش آشپزی به صورت حرفه‌ای

دوره آموزشی آشپزی عمومی

آموزش حرفه‌ای
تکنیک محور و عملی

مدرک بین المللی
تکنیک محور و عملی

یادگیری تضمینی
تا سطح اشتغال به کار

دوره آموزش آشپزی عمومی قالب استادیار، تجربه یک حضور بین المللی آشپزی در ایران است. در دوره شف شو شما از 0 تا 100 آشپزی را می‌آموزید، سطوح آشپزی را از مبتدی تا پیشرفته طی می‌کنید و به علم و تکنیک روز آشپزی جهان مسلط می‌شوید.

حرفه ای آموزش ببین

آشپزی حضوری
در آموزشگاه استادیار

ثبت نام

حرفه ای آموزش ببین

آشپزی آنلاین
در خانه و سر کار

ثبت نام
جدیدترین دوره ها
آموزش حضوری و غیرحضوری آشپزی ایرانی و ملل
نظرات کاربران
آنچه شرکت کنندگان دوره های ما می گویند...
علی زمانی
علی زمانی
ادامه مطلب
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد.
احسان رضوی
احسان رضوی
ادامه مطلب
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد.
محمد کامرانی
محمد کامرانی
ادامه مطلب
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد.
سعید تهرانی
سعید تهرانی
ادامه مطلب
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد.
میثم خسروی
میثم خسروی
ادامه مطلب
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد.
قبلی
بعدی
رویدادها
رویدادهای آتی آشپزی و جشنواره ها
همکاران ما
همکاران و شرکت های مرتبط
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://studiare.sunthemes.ir/recipe/
با کارشناس ما تماس بگیرید